Lifestyle

Η ΒΡΑΔΙΝΗ ΡΟΥΤΙΝΑ ΜΟΥ

Όταν μία κουραστική μέρα φτάνει στο τέλος της ανυπομονώ να ετοιμαστώ για τη βραδινή μου ρουτίνα η οποία είναι γεμάτη με χαλαρωτικά tips και προϊόντα περιποίησης.Δεν ήταν πάντα έτσι,για παράδειγμα περνούσα ώρες χαζεύοντας το Instagram μου πρίν κοιμηθώ κάτι που αποσυντόνιζε το πρόγραμμα του ύπνου μου και ένιωθα συνεχώς κουρασμένη την επόμενη μέρα οπότε αποφάσισα να κάνω κάποιες αλλαγές που φαινεται να λειτουργούν.

Αρχικά φροντίζω να νιώθω άνετη-Φοράω χαλαρές,χουχουλιάρικες πυτζάμες,αφαιρώ το μακιγιάζ μου και ό,τι κοσμήματα φοράω γιατί συνήθως με ενοχλούν όσο κοιμάμαι και σβήνω όλα τα δυνατά φώτα αφήνοντας μόνο το πορτατίφ στο κομοδίνο μου.Μικρές λεπτομέρειες όπως ένα κερί να αρωματίζει τον χώρο ή ένα φλυτζάνι τσάι δημιουργούν ένα πιο ζεστό κλίμα και βοηθάνε επίσης πολύ.

Η περιποίηση του σώματός μου είναι επίσης απαραίτητη για να χαλαρώσω.Δεν χρησιμοποιώ πολλά προϊόντα,δίνω έμφαση στην ενυδάτωση αποφεύγοντας όμως βαριές κρέμες νύχτας που δεν φαίνεται να μου ταιριάζουν.Επένδυσα σε ένα καλό εργαλείο μασάζ προσώπου το Jade facial roller by Yu Ling το οποίο τονώνει την κυκλοφορία και κάνει το δέρμα μου να φαίνεται λαμπερό και λιγότερο πρησμένο το επόμενο πρωί.Κάνω απαλές κινήσεις πρός τα επάνω σε πρόσωπο , λαιμό και γύρω από τα μάτια και είναι τόσο χαλαρωτικό.Στη συνέχεια χρησιμοποιώ το αγαπημένο μου Caudalie Beauty Elixir  το οποίο ενυδατώνει πολύ απαλά την επιδερμίδα και το άρωμα του λειτουργεί ως αρωματοθεραπεία για εμένα γιατί με ηρεμεί όταν νιώθω κουρασμένη ή αγχωμένη.Το Lanolips 101 ointment  είναι το καλύτερο πολυχρηστικό προϊόν ενυδάτωσης γιατί το εφαρμόζω στα χείλη μου,σε σκληρά σημεία και στα χέρια μου.Είναι λιγάκι βαρύ γι’αυτό το προτιμώ μόνο το βράδυ αλλά τα αποτελέσματα του είναι εξαιρετικά!

Αποφεύγω τις ηλεκτρονικές συσκευές τουλάχιστον μία ώρα πρίν τον ύπνο.Διαβάζω βιβλία πλέον,κάτι που μου άρεσε να κάνω πάντα αλλά με την τεχνολογία το είχα ξεχάσει και είναι κάτι που ηρεμεί απόλυτα τη σκέψη μου.Τώρα διαβάσω το Κουκλόσπιτο του Ίψεν,ένα ιδιαίτερο βιβλίο και πολύ διαφορετικό από όσα συνήθιζα να επιλέγω.Όσο διαβάζω ακολουθώ την ρουτίνα περιποίησης μου και αυτός ο συνδυασμός με ηρεμεί απόλυτα.Τέλος ψεκάζω τα μαξιλάρια και τις κουβέρτες μου με μία νέα ανακάλυψη το Deep sleep pillow spray by This Works  ,ένα προϊόν που μυρίζει ονειρεμένα , περιέχει αιθέρια έλαια λεβάντας ,Vetivert και χαμομηλιού και με κάνει να θέλω να κοιμηθώ στη στιγμή.Από τότε που το χρησιμοποιώ η ποιότητα του ύπνου έχει αλλάξει πολύ.

Χαίρομαι πολύ για τη ρουτίνα αυτή,βλέπω μεγάλη διαφορά στη διάθεσή μου και θεωρώ ότι όλοι πρέπει να βρίσκουμε χρόνο,έστω και λίγα λεπτα για να φροντίσουμε τον εαυτό μας.

Love Lou!

You Might Also Like

8 Σχόλια

  • Reply
    Μαρια Μ
    Νοέμβριος 29, 2017 at 8:38 μμ

    Το spray με τη λεβαντα που μπορουμε να το βρουμε?

    • Reply
      Lucy
      Νοέμβριος 29, 2017 at 8:40 μμ

      Στο lookfantastic!

  • Reply
    Anthi Materi
    Νοέμβριος 29, 2017 at 9:21 μμ

    Έχεις απόλυτο δίκιο για το διάβασμα! Το έκανα κάποιες μέρες κι η αλλαγή είναι εμφανής! Ελπίζω να το διατηρήσω!

    • Reply
      Lucy
      Νοέμβριος 29, 2017 at 9:39 μμ

      🙂

  • Reply
    Γιαννούλα
    Δεκέμβριος 27, 2017 at 2:54 μμ

    Λούση μου όταν είχες γράψει το post, είχα βάλει στο μάτι το jade facial roller. Από τότε αμφιταλαντεύομαι στο να το πάρω ή όχι. Πλέον που το χρησιμοποιείς αρκετό καιρό ,πιστεύεις είναι κάτι για το οποίο πραγματικά αξίζει να επενδύσουμε;

    • Reply
      Lucy
      Δεκέμβριος 28, 2017 at 1:52 μμ

      Θεωρώ ότι είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την περιποίηση του προσώπου αλλά όχι κάτι απαραίτητο.Βοηθάει πολύ στην απορρόσφηση της κρέμας,είναι χαλαρωτικό,βλέπεις διαφορά στις λεπτές γραμμές οπότε αν μπορείς να επενδύσεις σε ένα roller από όσα έχω δοκιμάσει είναι το καλύτερο!

  • Reply
    Μυρτώ
    Ιανουάριος 25, 2018 at 4:42 μμ

    Λούσυ μου, είναι υπέροχο το blog σου! Μ’αρέσει πολύ πολύ όπως γράφεις και οι φωτογραφίες σου? αυτό το μαρμαρινο πιατάκι από που το έχεις πάρει;

    • Reply
      Lucy
      Ιανουάριος 30, 2018 at 8:47 μμ

      Ευχαριστώ πολύ!Είναι από Η&Μ home!

    Leave a Reply

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.