Beauty

Τα νέα beauty προϊόντα που άλλαξαν την ρουτίνα μου

Αναφέρω συνέχεια το πόσο πιστή είμαι στα αγαπημένα μου beauty προϊόντα αλλά κάποιες φορές κάτι νέο που θα δοκιμάσω μπορεί να με ενθουσιάσει τόσο που θα αλλάξει την ρουτίνα μου.Από μακιγιάζ μέχρι περιποίηση μαλλιών ανακάλυψα καλλυντικά που αντικατέστησαν all time favorites τα οποία χρησιμοποιούσα για χρόνια ή άλλα που τα θεωρούσα μοναδικά και νόμιζα ότι δεν υπήρχε τίποτα καλύτερο εκεί έξω,κι όμως!

Η Kat Von D Shade and Light palette είναι το ό,τι χρειάζομαι για τη βάση μου.Περιέχει τρείς μάτ ανοιχτές σκιές με φυσικούς,κίτρινους και ροδακινί υποτόνους με τις οποίες κλειδώνω το foundation και το κονσίλερ μου και τρείς μάτ σκούρες με ζεστούς και ψυχρούς υποτόνους για contouring και για να δώσουμε ζεστασιά στο πρόσωπο.

Δεν έχω τίποτα το αρνητικό να πώ για τη συγκεκριμένη παλέτα,η φόρμουλα είναι εξαιρετική – οι πούδρες απλώνονται φανταστικά στην επιδερμίδα χωρίς να κάνουν βαρύ το αποτέλεσμα,έχουν τρομερή απόδοση χρώματος οπότε χρειάζεστε ελάχιστη ποσότητα και διαρκούν όλη μέρα.Αντικατέστησε όλα τα καλλυντικά μου σε μορφή πούδρας ακόμα και τα ρούζ γιατί χρησιμοποιώ την μεσαία σκούρα απόχρωση για τα πάντα.Τη λατρεύω απλά!

Anastasia Beverly Hills Powder Duo σε απόχρωση Dark Brown – το καλύτερο προϊόν για το πιο φυσικό look φρυδιών.Περιέχει δύο αποχρώσεις μία ανοιχτή και μία σκουρότερη και μπορείτε να τις συνδυάσετε μεταξύ τους για να πετύχετε το ιδανικό χρώμα ή να εφαρμόσετε την ανοιχτή στην αρχή του φρυδιού και τη σκουρότερη από το τόξο μέχρι το τέλος για ένα φρέσκο, “non Instagram” αποτέλεσμα.Οι σκιές ταιριάζουν σε όσες δεν έχουν πολλά κενά(αν έχετε κενά χρησιμοποιείστε πρώτα ένα μολύβι) και κάνουν τα φρύδια να φαίνονται γεμάτα με τον πιό φυσικό τρόπο.Μου αρέσει η χρωματική απόδοση και το πώς αναμειγνύονται μεταξύ τους οπότε το συγκεκριμένο Duo έγινε ο καλύτερος φίλος των φρυδιών μου.

Το Caudalie Divine Oil είναι το αγαπημένο μου προϊόν ενυδάτωσης για το σώμα,η μυρωδιά του είναι όντως divine και η επιδερμίδα μου φαίνεται πάντα τόσο λαμπερή μετά από κάθε χρήση οπότε φέτος το Καλοκαίρι αποφάσισα να δοκιμάσω το Divine Scrub γιατί ήθελα το μαύρισμά μου να κρατήσει περισσότερο(το μυστικό ειναι ο συνδυασμός body oil και scrub για να παραμένει το σώμα απαλό και ενυδατωμένο όσο μαυρίζει).Το αγάπησα απ’τη πρώτη στιγμή-το άρωμα που συνδυάζεται με το λάδι,το πόσο απαλά αλλά αποτελεσματικά κάνει απολέπιση,είναι υπέροχο.Στη συλλογή μου έχω και το άρωμα αλλά είναι λίγο βαρύ για το γούστο μου οπότε ο συγκεκριμένος συνδυασμός είναι ιδάνικός για την περιποίηση του σώματός μου.

 

Η Fresh Umbrian Clay Purifying Mask είναι το νέο skincare αγαπημένο μου.Τη χρησιμοποιώ μία φορά την εβδομάδα και είναι η πιό ήπια αλλά αποτελεσματική μάσκα για βαθύ καθαρισμό.Είναι άνετη στο πρόσωπο γιατί δεν στεγνώνει όπως άλλες αντίστοιχες και αφήνει την επιδεμίδα μου λαμπερή,φρέσκια και σωστά ενυδατωμένη οπότε ήρθε για να μείνει.

Τώρα ας μιλήσουμε για βερνίκια top coat.Αν δεν το γνωρίζατε ήμουν τεράστια fan του Seche Vite top coat εδώ και χρόνια αλλά έψαχνα κάτι νέο για να το αντικαταστήσω και όταν δοκίμασα το Essie Gel setter το βρήκα.Δίνει το εφέ του gel,στεγνώνει πάρα πολύ γρήγορα και το μανικιούρ μου είναι άψογο για τουλάχιστον 5 μέρες.

Το τελευταίο προϊόν είναι μία ανακάλυψη σχετική με την περιποίηση των μαλλιών μου από την αγαπημένη μου εταιρεία Macadamia Professional και είναι η Blow Dry Lotion.Χρησιμοποιώ επίσης τη Deep Nourishing masque και το Healing Oil αλλά ήθελα ένα προϊον θερμοπροστασίας οπότε του έδωσα μία ευκαιρία.Είναι τόσο ανάλαφρη η σύνθεσή του και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα προϊόντα της ίδιας σειρά τα μαλλιά μου είναι απαλά και λαμπερά και σκεφτείτε ότι μέσα σε ένα Καλοκαίρι απο μελαχρινή έγινα ξανθιά και πάλι μελαχρινή χωρίς ίχνος φθοράς -Φυσικά αυτό οφείλεται κυρίως στον κομμωτή μου Γιάννη Μαρμαρά αλλά και μία καλή ρουτίνα είναι επίσης σημαντική.

Μου άρεσε πολύ που άλλαξα λίγο την beauty ρουτίνα μου και ανυπομονώ να δοκιμάσω κι άλλα νέα προϊοντα ειδικά τώρα που έρχεται Φθινόπωρο και μια νέα εποχή σημαίνει νέα χρωματική παλέτα,νέες υφές,νέα look.

Ποιό προϊόν άλλαξε τη δική σας ρουτίνα?

Love Lou!

You Might Also Like

6 Σχόλια

  • Reply
    Γεωργία
    Σεπτέμβριος 23, 2017 at 12:58 πμ

    Φαίνονται όλα πολύ “λαχταριστά”. Ήθελα να σε ρωτήσω, το προιόν από fresh από πού το έχεις προμηθευτεί;

    • Reply
      Lucy
      Σεπτέμβριος 23, 2017 at 2:34 μμ

      Τα fresh μου τα έστειλαν και υπάρχουν σε διάφορα site!

  • Reply
    CHRISTIANA KONSTANTINIDOU
    Σεπτέμβριος 28, 2017 at 1:09 μμ

    Kαλησπέρα γλυκιά μου Λουσουσού !!!! Εξαιρετικές όλες σου οι καινούργιες αγορές !!! Για τα προιόντα της Kat Von D έχω μόνο ορισμένες επιφυλάξεις δεδομένου ότι φίλες μου που είχαν παραγγείλει προιόντα της από το εξωτερικό δεν έμειναν τόσο ικανοποιημένες. Τώρα που έμαθα ότι ήρθαν στην Ελλάδα σκέφτομαι να το τολμήσω και να αγοράσω την παλέτα σκιών για την οποία και εδώ οι απόψεις διίστανται αλλά πιστεύω πως αν δεν δοκιμάσω δεν μπορώ να έχω σωστή άποψη. Μας λείπεις πολύ στο youtube !!!!!!! Πόσο θα ήθελα να δω όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα που βλέπω σε αυτή την σελίδα και στο youtube !!!!!!!!! Σκέψου το ξανά !!!!! Θα χαρώ πολύ πολύ να σε ξαναδώ εκεί !!!!! Φιλιά !!!

    • Reply
      Lucy
      Οκτώβριος 2, 2017 at 4:41 μμ

      Να είσαι καλά!Για την παλέτα ματιών δεν έχω άποψη αλλά η συγκεκριμένη μου αρέσει πάρα πολύ!Μία βόλτα από τα Sephora θα σε βοηθήσει να δείς και από κοντά!Θα με βλέπετε στο site και πλέον κάνω πολλά Instagram live!:)

  • Reply
    Γεωργία
    Οκτώβριος 1, 2017 at 6:00 μμ

    Είμαι και γω πολύ σταθερή στη ρουτίνα μου και τα προϊόντα που χρησιμοποιώ. Δεν αλλάζω εύκολα, αλλά πρόσφατα πρόσθεσα μερικά πραγματάκια τα οποία θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ γιατί αποδείχτηκαν εξαιρετικά. Πρώτα δοκίμασα το Take the Day Off Cleansing Balm της Clinique και ενθουσιάστηκα. Δε χρειάζονται ούτε 100 βαμβάκια, ούτε 15 λεπτά, ούτε να τραβάς το δέρμα σου για να αφαιρέσεις το μακιγιάζ. Εξαιρετικό. Δεύτερον, δοκίμασα ένα moisturising spray toner τριαντάφυλλο από τη Jurlique. Καταπραΰνει το δέρμα μου σε χρόνο dt! Να φανταστείς, ήταν ελαφρώς κόκκινο το δέρμα μου, ψεκάστηκα και σε 10 λεπτά η κοκκινίλα είχε υποχωρήσει. Το τρίτο προϊόν που δοκίμασα ήταν από τη Kerastase, τη λοσιόν Discipline Fluidissime. Βοηθάει με το φριζάρισμα, κάνει τα μαλλιά απαλά και προσφέρει και προστασία από τη θερμότητα κατά τη διάρκεια του styling. PS: Πολύ μου λείπεις από το youtube, Λούσυ!

    • Reply
      Lucy
      Οκτώβριος 2, 2017 at 4:38 μμ

      Μου έδωσες ιδέες!Να τα χαρείς όλα!

    Leave a Reply

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.