Lifestyle

Τί έχω στην τσάντα μου;

Η τσάντα μου περιέχει ολόκληρη την καθημερινότητα μου οπότε είναι η πιο σημαντικη στυλιστική επιλογή μου-Φυσικά λατρεύω τις τσάντες και δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα όμορφο και πρακτικό σχέδιο.

Όλα όσα έψαχνα τα βρήκα στη  Lancaster Paris Camelia Small Handle Bag στην κόκκινη απόχρωση  (μπορείτε να την αγοράσετε εδώ) .

Είναι ευρύχωρη χωρίς να φαίνεται πρόχειρη και το αποσπώμενο λουράκι την κάνει την ιδανική τσάντα ώμου.Λατρεύω το φωτεινό κόκκινο χρώμα της,την εξαιρετική ποιότητα του δέρματος και τις μεταλλικές λεπτομέρειες στην ελαφριά χρυσή απόχρωση.

Τι περιέχει λοιπόν αυτή η τσάντα?

 

Τα βασικά όπως κλειδιά,πορτοφόλι,κινητό κτλ είναι πάντα στην τσάντα μου αλλά τα extra είναι αυτά που κάνουν το κάθε περιεχόμενο ξεχωριστό.

Τα extra είναι

  • Caudalie Eau de Beauté Elixir  για να φρεσκάρω την επιδερμίδα μου και το μακιγιάζ μου κατά τη διάρκεια της ημέρας 
  • Τα Celine Audrey γυαλιά ηλίου μου – είναι η τσάντα που χρησιμοποιώ απ’το πρωί μέχρι το βράδυ και δεν πάω πουθενά χωρίς τα γυαλιά μου(είναι ιδανικά και για τις ημέρες που δεν φοράω μακιγιαζ)
  • Nars Velvet Lip Pencils σε κόκκινες αποχρώσεις για να ταιριάζουν με την τσάντα (Famous Red,Dragon Girl,Red Square)
  • Το άρωμα μου Maison Louis Maire No.04 Bois De Balincourt‘Εχω ενθουσιαστεί με το συγκεκριμένω άρωμα σε μορφή λαδιού και έρχεται σύντομα αποκλειστικό άρθρο
  • Απολυμαντικό χεριών- Τα καθαρά χέρια είναι πάντα προτεραιότητα και ειδικά όταν χρησιμοποιώ το μετρό
  • Gluten free snacks – Χρειάζομαι κάτι γλυκό μέσα στη μέρα για να πάρω ενέργεια
  • Σταγόνες ματιών –  Έχω πολύ ξηρά μάτια γιατί δουλεύω όλη μέρα μπροστά από έναν υπολογιστή και τα Systane Ultra είναι τα καλύτερα

Τι περιέχει η δική σας τσάντα?

Love Lou!

You Might Also Like

Leave a Comment

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.